Skip to main content

Ett svenskt webbhotell med support i världsklass

Bli en del av Admax

Expandera Ditt Företag med Admax!

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå? Som återförsäljare för Admax webbhotell har du chansen att erbjuda dina kunder en förstklassig hostinglösning som är både pålitlig och prisvärd. Admax har varit en pålitlig partner i hostingbranschen i över ett decennium, och vi är stolta över att erbjuda högpresterande webbhotell som hjälper företag att växa.

Som återförsäljare får du tillgång till exklusiva verktyg och resurser för att effektivisera din försäljning. Vi ger dig allt du behöver för att lyckas – från personlig support till marknadsföringsmaterial och skräddarsydda lösningar.

Varför välja Admax som din hostingpartner?

Anslut dig till Admax idag och starta din resa mot större framgångar!

Konkurrenskraftiga

Maximera ditt kassaflöde med våra attraktiva priser och flexibla paket ut mot dina kunder. Genom att bli partner med Admax så ökar du chanserna till att sälja mer.

Anpassningsbart

Skapa anpassade hostinglösningar som exakt matchar dina och dina kunders specifika behov och krav för bästa möjliga service och support.

Dedikerad support

Få dedikerad och skräddarsydd support som är anpassad efter just dina specifika krav och för att möta dina behov på bästa sätt. Admax support ser alltid till att hjälpa er.

Pålitlig infrastruktur

Vi garanterar hög tillgänglighet och säkerhet för dina kunders webbplatser. Vi ser till att leverera, tillsammans med oss så kommer ni att växa er lösnsamhet.

Med Admax får du:

  • Flexibilitet: Skräddarsy ditt erbjudande med våra olika webbhotellspaket.
  • Innovativa lösningar: Stå ut på marknaden med senaste tekniken och tjänster.
  • Inkomstmöjligheter: Dra nytta av vårt generösa provisionssystem och bygg en hållbar affärsmodell.
  • Utbildning och resurser: Vi ger dig utbildningen och stödet som behövs för att få din verksamhet att växa!