Skip to main content

Ett svenskt webbhotell med support i världsklass

Om Admax Hosting AB

Admax har erbjudit hosting & internettjänster sedan 1996. Vår strävan är att leverera marknadens främsta hostingtjänster, med fokus på det som små och medelstora företag behöver.

Admax – hosting och internettjänster sedan 1996

När internet var ungt började vi vår verksamhet, först som ett renodlat programutvecklingsföretag, med den för tiden helt unika HTML-editorn Einstein, och sedan även med tjänster för företag och privatpersoner i form av olika webbhotells- och servertjänster.

Admax Hosting är ett privatägt aktiebolag, men startades som enskild firma för att via handelsbolagsformen slutligen ombildas till ett aktiebolag.

Vår strävan är att leverera marknadens främsta hostingtjänster, med fokus på det som små och medelstora företag behöver. Det är därför vi erbjuder webbhotell baserat på både Linux- och Windowsservrar, virtuella servrar baserade på fyra olika virtualiseringsplattformar (för att ge varje kund en optimal lösning), dedikerade servrar och komplett it-drift (managed hosting).

Utöver detta kan du självklart få hjälp med all världens domännamn, installationer, hemsidor och allt detta med en personlig och professionell service.

Många av våra kunder har varit med oss sedan de allra första åren och det är något vi är mycket stolta över!

Tveka inte att kontakta oss – vi kan hjälpa dig!

Förstklassig support

Vi anser att bra support en av de viktigaste delarna med ett webbhotell. Du får alltid hjälp när det behövs och kan kontakta oss via chatt, ticket, e-post eller telefon.

Prisvärt webbhotell

Vi erbjuder alla våra tjänster till ett vettigt pris och ser till att vi håller högsta kvalitet på våra tjänster. Admax tillhandahåller ett Webbhotell i världsklass.

Enkelt att använda

Hantera alla dina webbplatser från samma ställe. Installera applikationer som WordPress, Drupal, Joomla, PrestaShop och många fler med ett par knapptryck.

Uppgradera efter behov

När din hemsida växer och får fler besökare kan du uppgradera enkelt själv eller låta oss hjälpa dig att uppgradera din hemsida till rätt paket. Du kan enkelt ringa oss så berättar vi gärna mer!

Ett miljövänligt webbhotell

Alla datahallar använder enbart förnybar energi, energiåtervinning och modern teknik för att minska vår påverkan på miljön, och där serverhallen är ansluten till fjärrvärmenätet.

Enkel och smidig e-post

Med alla kontotyper ingår SmarterMail. Med SmarterMail kan du enkelt administrera dina e-postkonton, anpassade för varje användares behov.