Skip to main content

Ett svenskt webbhotell med support i världsklass

Ny hemsida i WordPress

Dags för en ny hemsida? WordPress är ett publiceringsverktyg för hemsidor. Det är enkelt att komma i gång och behöver du en enkel hemsida, blogg eller en butik är WordPress rätt verktyg för dig.

Låt oss bygga din hemsida!

Pris från 6.900 kr

Vi kan ta hand om bygget av er nya hemsida från start till mål. Vi bygger alla hemsidor med marknadens mest lättanvända och mest populära CMS – WordPress. Det innebär att ni enkelt kan uppdatera sidan med text, bilder eller video.

Din hårdvara, dina villkor

Vi ser till att du snabbt kommer igång med din server hos oss. Välj bland populära servermärken som Dell och Supermicro™

Avancerad övervakning

Se till att dina affärskritiska applikationer kan nås. Väljer du Managed ingår övervakning på din server samt på applikationsnivå.

Fritt val av operativsystem

Välj själv eller använd något utav våra rekommenderade operativsystem (CentOS, Debian, Ubuntu och Windows Server 2019®)

Administrera din server själv

Alla servrar levereras med IPMI/DRAC remote kort så du kan installera om och starta om din server på distans utan krångel.

Personligt support-team

Beroende på SLA-avtal så kan du nå oss dygnet runt alla dagar i veckan. Hos oss får du ett dedikerat journummer beroende på vilket avtal du väljer.

Affärskritiska applikationer

Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar dina affärskritiska behov.

Bygg ny hemsida i WordPress till företaget eller föreningen

WordPress är sedan flera år det mest populära publiceringsverktyget för hemsidor och över 30 % av världens hemsidor har WordPress som bas. Denna popularitet har också gjort att det finns mängder av utvecklare för både teman och tilläggsprogram. Med andra ord kan man idag bygga en hemsida i WordPress nästan utan begränsningar.
Det är också av den anledningen som vi på Admax har valt WordPress som vår huvudplattform att bygga hemsidor på.

Både för nybörjaren och den avancerade användaren

En hemsida i WordPress är rätt val både för nybörjaren och för den som vill ha en avancerad, modern hemsida helt enligt egna önskemål och nästan utan begränsningar.

Både WordPress och e-handelstillägget WooCommerce är gratis att ladda ned och kan installeras med ett par knapptryck i vår kontrollpanel. Dessutom finns det mängder av både gratisteman och tilläggsprogram att tillgå.

Vi har lång erfarenhet av både WordPress och WooCommerce och kan hjälpa dig att bygga både professionella hemsidor och e-handelslösningar efter dina önskemål om du inte vill bygga själv