Skip to main content

Ett svenskt webbhotell med support i världsklass

Integritetspolicy

Här hittar du våra integritetspolicy. Vi försöker alltid göra det så tydligt och enkelt för dig som det går, men skulle det vara några svårigheter kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig!

Integritetspolicy

Admax Hosting AB strävar efter att skydda sina kunders personliga integritet. Du är alltid välkommen att kontakta oss för att få information om hur vi hanterar dina personuppgifter Admax Hosting AB.

Vi har samlat den information du behöver i två dokument, en Integritets- och dataskyddspolicy och ett Personuppgiftsbiträdesavtal.

I vår Integritets- och dataskyddspolicy framgår hur vi arbetar med dina personuppgifter och hur vi skyddar din data i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation) och svensk lag. Du som på något sätt samlar in och behandlar personuppgifter via datorresurser (webbhotell, e-post eller egna servrar) som sköts av Admax Hosting AB behöver också ha ett personuppgiftsbiträdesavtal med oss. Av detta avtal framgår vilka uppgifter du som kund och personuppgiftsansvarig kan behandla genom ditt avtal med Admax Hosting AB.

Båda dokumenten ingår som en integrerad del i vårt avtal med dig. Skulle du behöva ett anpassat personuppgiftsbiträdesavtal måste du kontakta oss för att tillsammans med oss ta fram ett sådant.

Du är själv ansvarig för att våra uppgifter är korrekta, vilket innebär att det är viktigt att anmäla ändrade adresser, telefonnummer etc. För detta finns en automatiserad funktion i vår kontrollpanel. Du kan givetvis alltid kontakta oss per mail eller telefon också.

Säkerhetssystem finns på plats för att skydda mot förluster, ändringar och korrumpering av data. Kunden är själv ansvarig för att försäkra om att endast de själva och av dem godkända personer har tillgång till deras konton. Misstänkta händelser av otillåten användning av en kunds konto måste omedelbart anmälas till Admax Hosting AB på abuse[at]admax.se.

Denna sajt innehåller länkar till utomstående källor utanför Admax Hosting AB:s webbsajt. Admax Hosting AB är inte ansvarig för innehåll på dessa sajter.

Nedan finner du de dokument som ingår som en integrerad del i våra villkor för alla avtal:

Integritetspolicy Admax Hosting AB (2021-11-24)

Admax Hosting AB – Bilaga Personuppgiftsbiträdesavtal

Om du har frågor, vänligen kontakta oss.