Skip to main content

Ett svenskt webbhotell med support i världsklass

DDoS skydd som det borde fungera!

Som standard filtreras all inkommande datatrafik från internet genom Admax DDoS-tvätt. Baserat på IP-konfiguration kommer DDoS-trafik att blockeras och all normal trafik vidarebefordras till dina servertjänster (fungerar med såväl VPS som dedikerad server).
Vi kan erbjuda skydd mot DDoS baserat på antingen enskilda ip-adresser eller hela subnät hos oss.

DDoS-skydd från 299:- / månad

Kontakta oss nedan om du har behov av DDoS-Skydd för din affärskritiska verksamhet!

Kontakta mig DDoS-skydd

Mer information om vårt DDoS skydd

Hög prestanda

Vi kan hantera stora överbelastningsattacker som andra leverantörer inte klarar av.

Hög tillförlitlighet

Våra tjänst är baserade på ett “always on filter” – din ip-adresser är alltid i aktiv tvätt, till skillnad från normal fördröjning vid attack på upp till en halv minut.

Enkelt att använda

Tjänsten är helt hanterad av oss och du behöver inte vidta några aktiva åtgärder för att få fullgott skydd.

Prisvärt

Billigast i Sverige på DDoS-skydd. Så enkelt är det.

Skala efter behov

Skyddet anpassas efter dina behov och du behöver inte betala för mer än det du faktiskt behöver.

För alla tjänster

Vi kan skydda dig oavsett om du har en webbshopp i vårt webbhotell eller en större lösning med flera servrar.

Varför behöver du DDoS skydd?

Ingår inte skydd mot DDoS i era tjänster? Det är en fråga vi ofta får och det enkla och korta svaret är att vi självklart alltid arbetar för att se till att de tjänster vi tillhandahåller är så väl skyddade som det går.

Det skydd som ingår som standard är begränsat till att stoppa attacker som riskerar att skada övriga kunders verksamhet (null routing av attackerad tjänst). Det skyddar således inte dina tjänster om de attackeras direkt.

DDoS-attacker är idag vanligt förekommande och utförs med enkla medel via så kallade stressorer (tjänster som tillhandahålls av mindre nogräknade verksamheter för relativt ringa summor, ofta baserade på hackade resurser i länder långt utanför EU). Gemensamt för dessa är att du snabbt och enkelt köper dig tillgång till stora mängder datatrafik som du sedan kan styra mot ett mål.

Att skydda sig mot sådana attacker kan därför vara av största vikt, särskilt om du driver en verksamhet som är beroende av att ständigt vara tillgänglig på nätet.

Vi finns här för att hjälpa dig och din verksamhet med detta. Behöver du rådgivning, eller om du bara har frågor kring tjänsten, är du välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.

DDoS-Protection

Är du nyfiken på vårt DDoS-skydd? Fyll då i formuläret ovan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Genom att använda avancerade algoritmer och övervakningssystem identifierar och blockerar vårt DDoS-skydd automatiskt skadlig trafik innan den når din infrastruktur. Det innebär minimal störning för dina användare och maximerad tillgänglighet för dina tjänster.