Skip to main content

Ett svenskt webbhotell med support i världsklass

Google SSO

Nu lanserar vi Google single sign-on! (SSO)

Att skapa ett konto på olika plattformar kan vara vara jobbigt, speciellt när det krävs att man kommer ihåg ännu ett lösenord varje gång man ska logga in. Men nu har det blivit ännu enklare för användare att registrera sig hos oss – utan att behöva knappa in ett nytt lösenord varje gång. Med hjälp av ditt Google-konto kan du nu enklare logga in hos oss.

Att använda ditt Google-konto för att registrera dig hos oss är inte bara smidigt utan även säkert. Genom att ansluta ditt Google-konto till vår plattform kan du dra nytta av Googles säkerhetsåtgärder och verifieringsprocesser, vilket ger dig extra trygghet och förenklar hanteringen av ditt konto.

Processen för att registrera dig hos oss med ditt Google-konto är snabb och enkel. Här är några steg för att komma igång:

1. Klicka på ”Logga in med Google på Admax kundpanel”: Istället för att fylla i ett formulär med dina personuppgifter och ett nytt lösenord, klicka bara på knappen ”Logga in med Google” på vår registreringssida.

2. Välj ditt Google-konto: Om du redan är inloggad på ditt Google-konto på den enhet du använder, väljs det automatiskt. Annars kommer du att ombes att logga in på ditt Google-konto.

3. Bekräfta din identitet: Google kommer att be dig bekräfta att du vill dela din information med oss. Detta är en standardprocess för att säkerställa din identitet och skydda din integritet.

4. Du är nu registrerad: Efter att du har bekräftat ditt Google konto är du nu redo att börja använda vår plattform.

5. Klart!: Första gången du skapar ett konto med hjälp av Google hos oss så behöver du verifiera dina uppgifter, det kommer skickas ett mejl från oss där vi ber dig att verifiera ditt konto hos oss.

Genom att erbjuda möjligheten att registrera sig med ett Google-konto strävar vi inte bara efter att göra processen smidigare för våra kunder, utan också att förbättra säkerheten och integriteten på vår plattform. Genom att dra nytta av de robusta säkerhetsfunktioner som Google tillhandahåller kan ni kunder känna er trygga med att era personuppgifter är i säkra händer.

Så nästa gång du behöver skapa ett konto hos oss, tveka inte att använda ditt Google-konto för en snabbare och mer bekväm registreringsprocess. Med bara några få klick kan du komma igång och ta del av allt som vår plattform har att erbjuda – utan krångel med lösenord!

Frågor och svar

Vad händer om jag redan har ett konto uppsatt hos er som inte är knutet till min Gmail?

Om du idag redan är kund hos oss och istället vill börja använda SSO så behöver vi göra en intern flytt av dina tjänster.

Det enda du behöver göra är att gå in på https://login.admax.se och skapa ett supportärende, välj ämne ”Flytta till Google SSO” sedan kommer vi att hjälpa dig att migrera från ditt gamla till ditt nya konto.

Behöver jag inte ange något lösenord alls?

Nej, så länge som du är inloggad med ditt Gmail-konto på din dator eller telefon så kommer du att kunna logga in direkt hos oss utan att behöva ange något lösenord.

Dela gärna våra artiklar :)